Herengracht 141-BG, Amsterdam

v.a. in overleg,- per maand

  • Oppervlakte
  • Huur p/m
  • Beschikbaar
  • Verlenging
  • 70 m2
  • in overleg,-
  • Direct
  • 5+5

Objectbeschrijving

Herengracht 141-BG

LOCATIE
Het gebouw is gelegen aan de prachtige en historische grachtengordel van Amsterdam. Nabij de Dam, Centraal Station, het Anne Frank Museum en vele bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden.

OBJECT
De kantoorruimte is gevestigd in een Rijksmonument dat in 1906 is gebouwd. Er is veel decoratie aanwezig op de buitengevel, zoals de hoorn des overvloed, geflankeerd door de Westerkerk en de Nieuwe Beurs.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is kantoorruimte .

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
– Houten vloer;
– Houten lambrisering;
– Hoge plafonds.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren op de openbare weg (bemeterd). Er zijn drie parkeergarages op loopafstand te bereiken, Q-park de Kolk, Q-park De Bijenkorf en Pink Parking bij Madame Tussauds.

BEREIKBAARHEID
Auto: Het object is bereikbaar met de auto via de A10 afslag S105. De reistijd naar de ring A10 bedraagt circa 15 minuten.

Openbaar vervoer: De kantoorruimte is vanaf Amsterdam Centraal Station zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de Nieuwezijds Voorburgwal (3 min. Lopen) stoppen 9 buslijnen en 5 tramlijnen.

AANVANGSHUURPRIJS
Begane grond : € 2.250,- per maand

Bovenstaande huurprijs moet nog vermeerderd worden met BTW en de servicekosten.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
Minimaal 5 (vijf) jaren met een verlengingsmogelijkheid van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur inclusief B.T.W. afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.), model juli 2003.

BTW
Er zal geopteerd worden voor B.T.W.-belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% B.T.W.-belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

Toon interesse