Interesse in dit object?

Of bel ons op:

Deel op social media

Dorpsstraat 14a te Oud Zuilen

Oppervlakte:

285m²

Huur:

NOTK per maand excl. BTW

Status:

Onder voorbehoud verhuurd

Termijn:

Per maand excl. BTW en servicekosten
Verlenging:
Nader overeen te komen

Objectbeschrijving

Algemeen
In het hartje van de Vechtstreek, nabij de uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht op markant punt, naast Slot Zuylen, gelegen net afgewerkte, functionele bedrijfsruimte op enkel meters van de Vecht. Het object bestaat uit een bedrijfsruimte op begane grond en een 1e verdieping.

Oppervlakte
Het totaal is circa 285m², verdeeld over:
Begane grond: ca. 155m²
1e verdieping: ca. 130m²

Huurprijs
NOTK per maand excl. BTW en servicekosten.

Staat van oplevering
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd ‘as is’.

Servicekosten
De servicekosten bedragen PM per maand voorschot o.b.v. nacalculatie, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting. Huurder dient de NUTS-voorzieningen op eigen naam te zetten.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur inclusief voorschot servicekosten en te vermeerderen met de wettelijk geldende btw.

Huurovereenkomst
Model verhuurder gebaseerd op ROZ (2015) met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Overige voorwaarden
Nader overeen te komen.

Courtage
O&G bedrijfsmakelaars heeft dit object dit in portefeuille. Mocht door bemiddeling van O&G bedrijfsmakelaars een transactie tot stand worden gebracht, wordt u geen courtage in rekening gebracht.

Voorbehouden
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Financiële gegoedheid
Huurder zal aan verhuurder/eigenaresse de nodige stukken overhandigen waaruit de financiële gegoedheid van huurder naar maatstaven van de Nederlandse institutionele beleggers blijkt. De stukken betreffen onder andere recente jaarstukken van de huurder, geaccordeerd door een daartoe bevoegde registeraccountant alsmede een kredietinformatierapport waaruit de solvabiliteit en kredietwaardigheid blijkt van huurder. De solvabiliteit van huurder dient naar genoegen van verhuurder te zijn.

Onder- overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.

 

Deze vrijblijvende informatie is van algemene aard en mag niet worden beschouwd als een offerte of een aanbieding. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.