Over ons

Meer dan veertig jaar geleden begonnen wij met ons eerste pandje aan de Amsterdamse grachten. Zo’n mooi historisch pandje, winkeltje beneden, woningen boven. Het was meer dan een kans die voorbijkwam. Het was de mogelijkheid om de winkelruimte aan te bieden aan ondernemers die toevoegen aan de stad. Of het nou een antiquair of een kroegje is, als het maar mensen zijn die de stad tot leven brengen.

Monument huren Winkel
Inmiddels zijn we veertig jaar en heeft onze portefeuille zich uitgebreid binnen de grachtengordel van Amsterdam en een stukje daarbuiten zoals Utrecht, Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis. De gemene deler is dat 95% van ons bezit de monumentenstatus heeft. Wij houden ervan om monumentaal vastgoed te ontwikkelen; het is onze om oude gebouwen te restaureren en in hun oude luister voort te laten bestaan. En aangezien een monumentale verbouwing ambachtelijk werk is, verdient monumentaal vastgoed betrokken huurders.
Want onze liefde voor vastgoed, voor onze panden, delen we graag met onze huurders. Daarom doen wij als eigenaren rechtstreeks zaken met onze huurders. Eigenlijk zijn we een ambachtelijke verhuurder: geïnteresseerd en betrokken. Wij vinden onze huurders belangrijk, of het nou winkeliers of ondernemers zijn die bedrijfsruimte zoeken, of particulieren die woonruimte zoeken. In onze dynamische portefeuille komt regelmatig iets beschikbaar: een winkelruimte op de grachten voor een pop-upstore, een fris gerestaureerde woning of een kantoorruimte die binnenkort vrijkomt. Als jij die betrokken huurder bent die toevoegt aan de stad én de voorkeur geeft aan een ambachtelijke verhuurder, neem dan contact met ons op. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Monument huren Woning

Bert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.