Interesse in dit object?

Of bel ons op:

Deel op social media

Herengracht 268 te Amsterdam - Op aanvraag

Oppervlakte:

ca. 126,4m²

Huur:

€ 5.000,-

Status:

Beschikbaar

Termijn:

Per maand excl. BTW en servicekosten
Verlenging:
Nader overeen te komen

Objectbeschrijving

HET GEBOUW
Het rijksmonument, daterend uit 1615, is gelegen aan één van de mooiste en prestigieuze kantoorlocaties van Amsterdam, te wet en de Herengracht, tussen de Wolvenstraat en de Hartenstraat (9 straatjes). In de omgeving zitten veel winkels en restaurants. De omgeving biedt een representatieve huisvesting aan bedrijven alsmede een evenzo exclusief woonklimaat. Een groot aantal vooraanstaande reclamebureaus, advocatenkantoren en andere zakelijke dienstverleners zijn gevestigd in de nabijheid van het object.

De ruimte welke beschikbaar is voor de verhuur betreft een unit van ca. 126,4 m2 kantoorruimte gelegen op de bel etage, de ruim te kenmerkt zich door hoge plafond en houten vloeren. Daarnaast is er een riante tuin aanwezig, welke gemeenschappelijk is.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Het betreft hier circa 126,4 m² kantoorruimte gelegen op de bel etage.

Eventueel is het souterrain (groot ca. 80 m²) tevens te huur.

AANVANGHUURPRIJS
€ 5.000,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder zal rechtstreeks abonnementen aangaan met de diverse nutsvoorzieningen.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
In overleg.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is

VOORZIENINGEN
De ruimte wordt “as is” opgeleverd met de volgende voorzieningen:

  • Gezamenlijke entree;
  • Toilet;
  • Stijlkamers met parketvloer;
  • Pantry.

HUURSPECIFICATIES

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 =100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden. Kortere huurperioden in overleg bespreekbaar

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW belaste ver huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW b elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID

Auto
Het object is met de auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A10, met diverse afslagen naar het centrum. De reistijd vanaf ringweg A10 bedraagt ongeveer 10 minuten.

Parkeren
Op de openbare weg (bemeterd).

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken. Door de centrale ligging van het object treft men verschillende tramlijnen (1 en 5) aan die directe verbindingen hebben naar het NS station Amsterdam Centraal. Tevens zijn tramlijnen 2,11,12,16 en 24 in de nabijheid van het object. Deze hebben eveneens directe verbindingen met belangrijke stations in de stad.