Interesse in dit object?

Of bel ons op:

Deel op social media

Keizersgracht 321-2 te Amsterdam - etage 3&4

Oppervlakte:

ca 160 m² – etage 3&4

Huur:

€ 4.500,-

Status:

Beschikbaar

Termijn:

Per maand excl. BTW en servicekosten
Verlenging:
Nader overeen te komen

Objectbeschrijving

Algemeen
Het prachtig monumentaal grachtenpand ‘Het Roode Huys’ gelegen aan de Keizersgracht in Amsterdam en onderverdeeld in het souterrain, bel-etage, 1e t/m 4e met een unieke zolderverdieping en een heerlijk tuin met monumentaal tuinhuis. Het grachtenpand bestaat uit indrukwekkende plafonds, trapleuningen, ornamenten en alle balustrades zijn origineel. Alle verdiepingen zijn onderverdeeld in diverse kantoor(units) en ideaal voor hoogwaardig kantoorgebruik. Verder kunnen alle huurders ook gebruik maken van de keuken in het souterrain. De locatie is gelegen in hartje centrum nabij de bekende winkelstraatjes- 9 straatjes, dus er zijn voldoende gezellige restaurantjes en heerlijke lunch locaties aanwezig.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw is circa 900 m² en de beschikbare unit is gelegen op de 3e en 4e verdieping en heeft een oppervlakte van ca. 160m².

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 4.500,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten
De servicekosten bedragen €615,- per maand excl. BTW, t.b.v. o.a. het gebruik van gas, water, elektra, verwarming en internet.

Staat van oplevering
De kantoorruimte wordt Turn-Key opgeleverd.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van drie maanden huur inclusief voorschot servicekosten en te vermeerderen met de wettelijk geldende btw.

Huurovereenkomst
Model verhuurder gebaseerd op ROZ (2015) met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Overige voorwaarden
Nader overeen te komen

Courtage
O&G bedrijfsmakelaars heeft dit object dit in portefeuille. Mocht door bemiddeling van O&G bedrijfsmakelaars een transactie tot stand worden gebracht, wordt u geen courtage in rekening gebracht.

Voorbehouden
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Financiële gegoedheid
Huurder zal aan verhuurder/eigenaresse de nodige stukken overhandigen waaruit de financiële gegoedheid van huurder naar maatstaven van de Nederlandse institutionele beleggers blijkt. De stukken betreffen onder andere recente jaarstukken van de huurder, geaccordeerd door een daartoe bevoegde registeraccountant alsmede een kredietinformatierapport waaruit de solvabiliteit en kredietwaardigheid blijkt van huurder. De solvabiliteit van huurder dient naar genoegen van verhuurder te zijn.

Onder- overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.

Deze vrijblijvende informatie is van algemene aard en mag niet worden beschouwd als een offerte of een aanbieding. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend