Interesse in dit object?

Of bel ons op:

Deel op social media

Kerkstraat 161 Amsterdam

Oppervlakte:

24 m²

Status:

Onlangs verhuurd
Verlenging:
Nader overeen te komen.

Objectbeschrijving

Kerkstraat 161 te Amsterdam

Schitterende winkelruimte unieke locatie in het Spiegelkwartier. Midden tussen alle trendy winkels en antiekzaken en gelegen tussen de Keizers-/ en Prinsengracht en naast o.a. Joe Merino. Het winkelpand is verdeeld over 3 lagen, begane grond, souterrain en vide. Aan de achterzijde bevinden zich ook ramen vanuit aan tweezijde lichtinval is.

Oppervlakte: Het totaal is circa 24 m² VVO, verdeeld over begane grond.
Huurprijs: € 2.000,- per maand exclusief BTW.
Staat van oplevering: De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd in de staat waarin het zich bevindt.
Servicekosten: Huurder dient de NUTS-voorzieningen op haar naam te zetten.
Zekerheidsstelling: Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur inclusief voorschot servicekosten en te vermeerderen met de wettelijk geldende btw.
Huurovereenkomst: Model verhuurder gebaseerd op ROZ (2012) met aanvullende bepalingen van verhuurder.
Overige voorwaarden: Nader overeen te komen.
Courtage: O&G bedrijfsmakelaars heeft dit object in portefeuille. Mocht door bemiddeling van O&G bedrijfsmakelaars een transactie tot stand worden gebracht, dan wordt u geen courtage in rekening gebracht.
Voorbehouden: Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Financiële gegoedheid: Huurder zal aan verhuurder/eigenaresse de nodige stukken overhandigen waaruit de financiële gegoedheid van huurder naar maatstaven van de Nederlandse institutionele beleggers blijkt. De stukken betreffen onder andere recente jaarstukken van de huurder, geaccordeerd door een daartoe bevoegde registeraccountant alsmede een kredietinformatierapport waaruit de solvabiliteit en kredietwaardigheid blijkt van huurder. De solvabiliteit van huurder dient naar genoegen van verhuurder te zijn.

Onder- overmaat: Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Voorbehoud: Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.