Interesse in dit object?

Of bel ons op:

Deel op social media

Prinsengracht 270 te Amsterdam - Op aanvraag

Oppervlakte:

100 m²

Status:

Onlangs verhuurd

Termijn:

Per maand, exclusief BTW.
Verlenging:
Nader overeen te komen

Objectbeschrijving

Algemeen
Kantoor-/winkelruimte op unieke locatie nabij de Negen straatjes. Midden tussen alle trendy winkels, restaurants en cafés en gelegen tussen de Laurier-/ en de Elandsgracht.

Oppervlakte
Het totaal is circa 100 m² BVO op begane grond.

Frontbreedte
De kantoor-/winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 4 meter.

Huurprijs
€ 3.100,- per maand exclusief BTW.

Staat van oplevering
De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd in de staat waarin het zich bevindt.

Servicekosten
Huurder dient de NUTS-voorzieningen op haar naam te zetten.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur inclusief voorschot servicekosten en te vermeerderen met de wettelijk geldende btw.

Huurovereenkomst
Model verhuurder gebaseerd op ROZ (2012) met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Overige voorwaarden
Nader overeen te komen.

Courtage
O&G bedrijfsmakelaars heeft dit object in portefeuille. Mocht door bemiddeling van O&G bedrijfsmakelaars een transactie tot stand worden gebracht, dan wordt u geen courtage in rekening gebracht.

Voorbehouden
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Financiële gegoedheid
Huurder zal aan verhuurder/eigenaresse de nodige stukken overhandigen waaruit de financiële gegoedheid van huurder naar maatstaven van de Nederlandse institutionele beleggers blijkt. De stukken betreffen onder andere recente jaarstukken van de huurder, geaccordeerd door een daartoe bevoegde registeraccountant alsmede een kredietinformatierapport waaruit de solvabiliteit en kredietwaardigheid blijkt van huurder. De solvabiliteit van huurder dient naar genoegen van verhuurder te zijn.

Onder- overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.

 

Deze vrijblijvende informatie is van algemene aard en mag niet worden beschouwd als een offerte of een aanbieding. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.