Interesse in dit object?

Of bel ons op:

Deel op social media

Rijksstraatweg 41 Nieuwersluis

Oppervlakte:

140m2

Huur:

€ 2.000,-

Status:

Beschikbaar

Termijn:

per maand excl. BTW en servicekosten
Verlenging:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Objectbeschrijving

Algemeen
In het hartje van de Vechtstreek, op slechts enkele minuten van Breukelen centrum of Loenen aan de Vecht en nabij de uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht op markant punt gelegen functionele bedrijfsruimte met prachtig uitzicht over de Vecht. Voorheen was het een Affuitenloods waardoor het pand de status Rijksmonument heeft verkegen.
Het object bestaat uit een bedrijfsruimte op begane grond en een gezamelijke toiletruimte.

Oppervlakte
De verhuurbare oppervlakte bedraagt ca. 140m2

Huurprijs
€ 2.000,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Staat van oplevering
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd ‘as is’.

Servicekosten
De servicekosten bedragen €200,- per maand te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting tbv. o.a. het water- en gasverbruik.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur inclusief voorschot servicekosten en te vermeerderen met de wettelijk geldende btw.

Huurovereenkomst
Model verhuurder gebaseerd op ROZ (2015) met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Overige voorwaarden
Nader overeen te komen.

Courtage
O&G bedrijfsmakelaars heeft dit object dit in portefeuille. Mocht door bemiddeling van O&G bedrijfsmakelaars een transactie tot stand worden gebracht, wordt u geen courtage in rekening gebracht.

Voorbehouden
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Financiële gegoedheid
Huurder zal aan verhuurder/eigenaresse de nodige stukken overhandigen waaruit de financiële gegoedheid van huurder naar maatstaven van de Nederlandse institutionele beleggers blijkt. De stukken betreffen onder andere recente jaarstukken van de huurder, geaccordeerd door een daartoe bevoegde registeraccountant alsmede een kredietinformatierapport waaruit de solvabiliteit en kredietwaardigheid blijkt van huurder. De solvabiliteit van huurder dient naar genoegen van verhuurder te zijn.

Onder- overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.